0

مصرف میوه بهاره در دوران بارداری

میوه خوردن در بارداری
بازدید 175

مصرف میوه‌های بهاری و رعایت یک رژیم غذایی سالم و مناسب می‌تواند نقش مهمی در رشد و توسعه جنین داشته باشد. علاوه بر این، افزایش مصرف مواد معدنی و ویتامین‌ها برای زنان باردار، به حفظ سلامتی بدن آنان در بهترین وضعیت کمک می‌کند. بیشتر میوه‌های بهاری دارای ترکیبات مغذی و انواع ویتامین‌ها هستند که فواید بسیاری برای خانم‌های باردار دارند. در این مقاله، قصد داریم درباره مصرف انواع میوه‌های بهاری در دوران بارداری صحبت کنیم.

چه مقدار مصرف میوه بهاره مجاز است؟

قبل از معرفی انواع میوه‌های بهاری، به بررسی میزان مصرف مجاز این نوع میوه‌ها در دوران بارداری می‌پردازیم. مصرف میوه‌های بهاری در دوران بارداری بسیار مهم است، اما زنان باردار باید در میزان مصرف این میوه‌ها حد اعتدال را رعایت کنند. به توصیه اکثر پزشکان، زنان باردار باید حداقل پنج قطعه میوه تازه در روز مصرف کنند. همچنین، مصرف انواع میوه‌های منجمد، خشک شده و کنسرو شده توسط زنان باردار ممنوع است. زنان باردار در طول روز باید یک فنجان میوه خرد شده میل کنند تا مواد مغذی مورد نیاز برای رشد و نمو جنین فراهم شود. مصرف این نوع میوه‌ها در طول بارداری موجب حفاظت مادر و جنین در برابر انواع بیماری‌ها می‌شود و از ایجاد نقص‌های ژنتیکی جلوگیری می‌کند.

مصرف کدام میوه های بهاره بهتر است؟

زنان باردار در طول دوران بارداری محدودیت‌هایی در مصرف قند دارند. به همین دلیل، زنان باردار می توانند قند خون خود را با مصرف میوه‌های بهاری در طول روز تنظیم کنند. علاوه بر این، با مصرف این نوع میوه‌ها، خانم‌های باردار می‌توانند ویتامین‌های مفید و ضروری برای بدن خود را دریافت کنند. در ادامه این مقاله، به معرفی تعدادی از میوه‌های بهاری که برای زنان باردار مناسب هستند، می‌پردازیم.

  • زردآلو از بهترین میوه‌های بهاری است که دارای مقدار زیادی کلسیم، انواع ویتامین‌ها و فسفات است. زنان باردار می‌توانند در طول روز زردآلو مصرف کنند تا رشد و تغذیه جنین خود را تقویت کنند. آهن نیز یکی از ترکیبات موجود در زردآلو است که از بروز آنزیم‌های مضر در بدن کودک جلوگیری می‌کند. زنان باردار می‌توانند در طول دوره بارداری زردآلو مصرف کنند تا به رشد بهتر استخوان‌ها و دندان‌های کودک خود بعد از تولد کمک کنند.
  • انبه یکی دیگر از میوه‌های بهاری است که دارای مقدار فراوانی ویتامین C و ویتامین A است. زنان باردار در طول دوره بارداری باید به صورت روزانه 30 درصد ویتامین A و 100 درصد ویتامین C را دریافت کنند. یک فنجان انبه در طول روز می‌تواند تمام ویتامین‌های مورد نیاز زنان باردار را تامین کند. کودکانی که با کمبود ویتامین A به دنیا می‌آیند، سیستم ایمنی ضعیف‌تری نسبت به سایر کودکان دارند و بیشتر در معرض بیماری‌های عفونی و تنفسی قرار می‌گیرند؛ بنابراین، مصرف انبه در طول دوره بارداری به حفظ سلامتی بدن کودک کمک زیادی می‌کند.
  • آووکادو نیز از دیگر میوه‌های بهاری است که منبع عالی ویتامین‌های B، ویتامین C، فیبر، اسیدهای چرب غیراشباع و مس است. همچنین، آووکادو دارای چربی‌های سالمی است که کالری بالایی دارند و باعث افزایتوان انرژی بدن می‌شوند. در بدن، سلول‌هایی وجود دارند که وظیفه ساخت بافت‌های مغزی و پوست جنین را بر عهده دارند. با مصرف آووکادو در طول روز، این سلول‌ها تقویت می‌شوند. زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری خود دچار گرفتگی عضلات پا می‌شوند. آووکادو دارای پتاسیم است و به همین دلیل به گرفتگی عضلات کمک می‌کند. مقدار مجاز مصرف آووکادو برای زنان باردار یک فنجان در طول روز است.
  • توت یکی دیگر از میوه‌های بهاری است که به عنوان یک میوه سالم و مفید شناخته می‌شود. این میوه حاوی مقدار زیادی آب است که به جذب مواد آلی در بدن کمک می‌کند. همچنین، توت دارای ویتامین C، آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و کربوهیدرات‌های سالم است که حاوی مواد معدنی مفیدی می‌باشند. این مواد معدنی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کنند. زنان باردار می‌توانند توت را به مقدار دو فنجان در روز به برنامه غذایی خود اضافه کنند.

کدام میوه ها ممنوع هستند؟

در طول دوره بارداری، هیچ نوع میوه‌ای ممنوع نیست؛ اما میزان مصرف میوه بسیار مهم است. برخی از میوه‌ها دارای مقادیر قابل توجهی قند هستند و مصرف بیش از حد این میوه‌ها می‌تواند منجر به افزایش قند و کالری در بدن مادر شود و در نتیجه به آسیب رسیدن مادر و جنین منجر شود. در طول دوره بارداری، مناسب است میوه‌های ارگانیک را ترجیح دهید؛ زیرا این نوع میوه‌ها دارای کیفیت بالاتری نسبت به سایر میوه‌ها هستند.

زمان مصرف میوه در طول روز

در طول دوره بارداری، هیچ نوع میوه‌ای ممنوع نیست؛ اما مقدار مصرف میوه بسیار اهمیت دارد. برخی از میوه‌ها دارای مقادیر قابل توجهی قند هستند و مصرف بیش از حد این میوه‌ها می‌تواند منجر به افزایش قند و کالری در بدن مادر شود و در نتیجه به آسیب رسیدن مادر و جنین منجر شود. بهتر است در طول دوره بارداری، تمرکز خود را بر مصرف میوه‌های ارگانیک بگذارید؛ زیرا این نوع میوه‌ها دارای کیفیت بالاتری نسبت به سایر میوه‌ها هستند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *