0

سوپ سبزیجات برای کودکان

کودکی که دارد غذا درست می کند.
بازدید 35

سوپ سبزیجات یک انتخاب مغذی و مفید برای کودکان است. این نوع سوپ می‌تواند نیازهای بدنی کودک به مواد مغذی و ویتامین‌ها را به خوبی تأمین کند.

مزایای سوپ سبزیجات

از مزایای پختن سوپ سبزیجات برای کودکان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن: سوپ سبزیجات حاوی مقادیر زیادی سبزیجات است که منبع غنی ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند. این امر به رشد و سلامت کودک کمک می‌کند.
  • تقویت سیستم ایمنی: سبزیجات موجود در سوپ، آنتی اکسیدان‌های فراوانی دارند که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن کودک می‌شوند.
  • آبرسانی بدن: سوپ، مقدار زیادی مایعات را به بدن کودک می‌رساند، به خصوص در فصول سرد که کودکان کمتر احساس تشنگی می‌کنند.
  • جلوگیری از پرخوری: سوپ یک غذای مقوی و سیرکننده است و باعث می‌شود کودک تمایلی به خوردن تنقلات نداشته باشد.
  • عادت‌سازی به غذاهای سالم: وقتی کودکان از سنین پایین با خوردن سوپ سبزیجات آشنا می‌شوند، تمایل بیشتری به مصرف این نوع غذاهای مغذی در آینده خواهند داشت.

بنابراین، سوپ سبزیجات با داشتن چربی و نمک کم، یک انتخاب سالم و مغذی برای کودکان محسوب می‌شود.

روش درست کردن سه مدل سوپ

سوپ عدس و سبزیجات برای کودکان

مواد لازم:

  • روغن زیتون
  • پیاز و کرفس خرد شده
  • سیر له شده
  • هویج خرد شده
  • سیب زمینی نگینی
  • عدس
  • نمک
  • برگ اسفناج

روش تهیه:

  • هویج، سیر، کرفس و پیاز را با روغن زیتون کمی تفت دهید.
  • عدس را اضافه کنید و 30 دقیقه روی حرارت ملایم با مقداری آب بگذارید تا نرم شوند.
  • سیب زمینی را 20 دقیقه بجوشانید.
  • در آخر برگ اسفناج را به سوپ اضافه کنید و کمی نمک بزنید.

سوپ سبزیجات برای کودکان

مواد لازم:

  • عدس و لوبیا (1 قاشق)
  • پیاز (1/4 عدد)
  • برنج و گوشت چرخ کرده (هر کدام 1 قاشق غذاخوری)
  • جعفری، شوید و گشنیز خرد شده (1 قاشق غذاخوری)
  • کره (1/2 قاشق غذاخوری)

روش تهیه:

  • عدس و لوبیا را که از قبل خیس کرده اید با گوشت و پیاز بپزید.
  • سپس سبزی و برنج را اضافه کرده و بگذارید برنج لعاب بیندازد.
  •  در آخر کره را اضافه کنید.

سوپ مرغ و سبزیجات

مواد لازم:

  • گوشت مرغ (2 تکه)
  • سیب زمینی (1 عدد)
  • هویج (1 عدد)
  • برنج نیم دانه (1/2 قاشق غذاخوری)
  • گوجه فرنگی (1 عدد)
  •  عصاره مرغ (2 لیوان)
  • نمک و زردچوبه

روش تهیه:

  • ابتدا مرغ، هویج، گوجه فرنگی و سیب زمینی را با مقداری آب در ظرف بگذارید تا بپزد.
  • مرغ پخته شده را خرد کنید و به همراه برنج پخته شده به عصاره مرغ اضافه کنید.
  • نمک و زردچوبه را به آن بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا با هم بپزند.
  • در آخر با غذاساز سوپ را یکدست کنید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *