همه نوزادان در زمانها و به دلایل مختلفی گریه میکنند. آنها با گریه نیازهای خود را بیان میکنند. در ابتدا، ممکن است برای شما سخت باشد تا علت گریه فرزندتان را درک کنید، اما به مرور زمان، فقط شما به عنوان والدین، دلایل گوناگون گریه نوزادتان و راههای آرام کردن او را خواهید فهمید. در این مقاله، میتوانید با دلایل رایج گریه نوزادان و نکاتی که باید به آنها توجه کنید تا آنها را برطرف کنید، آشنا شوید.
گرسنگی کودک
اولین چیزی که به ذهن همه میرسد وقتی کودک گریه میکند، این است که احتمالاً گرسنه است. شناخت علائم گرسنگی به شما کمک میکند تا قبل از آنکه کودک به مرحله گریه برسد، او را تغذیه کنید. برخی از نشانههای گرسنگی در نوزادان شامل بهانهگیری، ملچملوچ کردن، قرار دادن دست در دهان و جستوجوی سینه مادر است. جستوجوی سینه به معنای این است که وقتی شما گردن نوزاد را لمس یا نوازش میکنید، او سرش را به سمت دست شما میچرخاند.
قولنج و دردهای شکمی
مشکلات مربوط به گاز شکم، قولنج و کولیک نوزاد میتوانند باعث گریه زیادی شوند. قولنج نوزاد، گریههایی است که کودکان به راحتی آرام نمیشوند و دلیل دقیقی ندارد. اگر کودک شما پس از تغذیه گریه میکند، ممکن است درد شکمی داشته باشد. استفاده از قطرههای ضدنفخ نوزاد یا گریپ واتر ممکن است بهبود درد شکمی نوزاد را به همراه داشته باشد، اما تأثیر این داروها هنوز به طور علمی ثابت نشده است. بنابراین، قبل از استفاده از آنها، بهتر است اجازه و تأیید پزشک کودکتان را بگیرید. علل دیگر دردهای شکمی در نوزادان شامل ریفلاکس معده، آنفلوآنزای معده، آلرژی به شیر، ناتوانی در هضم لاکتوز، یبوست و انسداد روده است که باید توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد.
نیاز به آروغ زدن
اگر کودک شما بعد از خوردن غذا گریه میکند، ممکن است به آروغ نیاز داشته باشد. وقتی نوزادان سینه مادر یا شیشهی شیر را میمکنند، هوا را هم بلع میکنند و اگر این هوا از معدهی آنها خارج نشود، میتواند ناراحتی ایجاد کند. برخی نوزادان به شدت اذیت میشوند اگر هوا در شکمشان مانده باشد، در حالی که برخی دیگر اصلاً نیازی به آروغ زدن ندارند یا نیاز زیادی به آروغ زدن ندارند.
پوشک کثیف
یکی از دلایلی که نوزادان میگریند، پوشک کثیف و خیس بودن آنها است. برخی از نوزادان بعد از خیس شدن، بسیار سریعاً به گریه میپردازند، در حالی که دیگر نوزادان ممکن است برای مدتی بیشتر پوشک کثیف را تحمل کنند. به هر حال، بررسی پوشک نوزاد توسط والدین برای حل این مشکل بسیار آسان است. همچنین، برای جلوگیری از حساسیت به پوشک یا ادرار سوختگی، مهم است همیشه به تمیزی پوشک کودکتان توجه کنید.
نظرات کاربران