سیب سرشار از ویتامین C هست که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. این موضوع به ویژه برای زنان باردار مفید است، زیرا سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری تضعیف میشود.
سیب میتواند به کم خونی کمک کند یا از آن جلوگیری کند
سیب حاوی آهن است که یک ماده معدنی ضروری برای جلوگیری از کم خونی در دوران بارداری است. این مسئله نسبتاً رایج است و مصرف منظم سیب به همراه غذاهای دیگر غنی از آهن میتواند سطح آهن در بدن را افزایش دهد.
سیب انرژی شما را افزایش میدهد
با توجه به لزوم محدودیت مصرف کافئین، مصرف سیب به عنوان یک جایگزین سالمتر در هنگام خستگی میتواند بسیار مفید باشد. سیب با افزایش قند خون انرژی شما را افزایش میدهد.
سیب به هضم غذا کمک میکند
فیبر غذایی زیادی که در سیب وجود دارد میتواند به هضم کلی و حرکات روده کمک کند. اگر با مشکلات مرتبط با هضم مانند اجابت مزاج دشوار یا گاز اضافی مواجه هستید، مصرف سیب و دیگر غذاهای غنی از فیبر میتواند مفید باشد.
سیب به سلامت قلب کمک میکند
سیب میتواند به سلامت قلب کمک کند و علائمی که بیشتر زنان باردار را در اواخر بارداری آزار میدهد، مانند سوزش سردل، را کاهش دهد. فیبر محلول موجود در سیب همچنین میتواند کلسترول را کاهش داده و تشکیل پلاک را کنترل کند.
سیب به جلوگیری از دیابت بارداری کمک میکند
با توجه به فیبر و فلاونوئیدهای موجود در آن، سیب میتواند به ثابت ماندن قند خون کمک کند، بنابراین اضافه کردن آن به رژیم غذایی شما میتواند در جلوگیری از ابتلا به دیابت بارداری در دوران بارداری مفید باشد.
سیب از مشکلات تنفسی و آسمی جلوگیری میکند
این میوه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که به تقویت ریهها کمک میکند و میتواند در جلوگیری از بیماریهای تنفسی در دوران بارداری مؤثر باشد. همچنین، مصرف آن میتواند ریههای کودک شما را تقویت کند و احتمال آسم در آینده را کاهش دهد.
سیب کاهنده احتمال نقایص مادرزادی است
مصرف سیب که حاوی فولات (اسید فولیک) است، میتواند در کاهش احتمال بروز برخی نقصهای مادرزادی در دوران بارداری مؤثر باشد.
نظرات کاربران