در این مقاله، دلایل برای مصرف کیوی در دوران بارداری را بررسی میکنیم. این دلایل به عنوان مهمترین فواید مصرف این میوه در این دوران محسوب میشوند. بارداری یک دوره هیجان انگیز است، والدین باردار برای آماده شدن برای اضافه شدن یک عضو جدید به خانواده، موارد زیادی را آماده میکنند. این موارد شامل لباسهای نوزادی، اسباب بازیها و کتابهای رنگ آمیزی و غیره میشود. این لیست بلند میتواند وقت زیادی از شما در دوران بارداری بگیرد. با این حال، با تمام انرژی که برای آماده شدن برای ورود نوزاد به دنیا صرف میکنید، ممکن است زمان کافی برای مطالعه حجم زیادی از اطلاعات مربوط به مادر شدن نداشته باشید. برای کمک به شما، توصیههای زیر را به صورت ساده و خلاصه گردآوری کردهایم: به طور ساده بگوییم، کیوی انتخاب عالی برای شما در دوران بارداری است.
کیوی به عنوان منبع طبیعی اسید فولیک
اگر شما باردار هستید یا به بارداری فکر میکنید، احتمالاً با نام فولات یا اسید فولیک آشنا هستید. قبلاً در مورد فواید مصرف اسید فولیک در بارداری صحبت کردیم. اسید فولیک یک ماده مغذی ضروری برای مادر و جنین است. جنین شما برای رشد و تکامل مناسب در رحم به فولات نیاز دارد. همچنین شما و جنین خود نیز به این ماده نیاز دارید تا اطمینان حاصل کنید که اکسیژن به تمام سلولها، بافتها و اعضای بدنتان میرسد.
به همین دلیل، بسیاری از پزشکان به زنان باردار توصیه میکنند که در طول بارداری، به ویژه در سه ماهه اول، منابع اضافی فولات را از طریق رژیم غذایی خود مصرف کنند. علاوه بر این، زنان باردار باید روزانه 400 میکروگرم اسید فولیک مکمل مصرف کنند. یک کیوی حاوی 31-38 میکروگرم فولات در هر 100 گرم است که آن را به یک منبع غذایی مفید جهت مصرف در کنار مکملهای اسید فولیک تبدیل میکند.
پخت و پز میتواند فولات را از بین ببرد؛ بنابراین مصرف کیوی در بارداری یا مصرف میوههای تازه دیگری که حاوی فولات هستند، یک راه طبیعی عالی برای دریافت این ماده مغذی ارزشمند است.
تنظیم دستگاه گوارش
مصرف کیوی در دوران بارداری میتواند عملکرد دستگاه گوارش را منظم کند. به دلیل تغییرات هورمونی در بدن، یبوست یکی از مشکلات رایج در زنان باردار است. خوردن غذاهای حاوی فیبر مانند کیوی سبز میتواند به تسکین یبوست کمک کند. بنابراین، اگر باردار هستید، میتوانید دو عدد کیوی سبز را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید تا به شما در داشتن گوارش راحتتر کمک کند.
کیوی دارای مواد مغذی است
کیوی یکی از میوههایی است که سرشار از انواع مواد مغذی است. با داشتن بالاترین ارزش تغذیهای در بین انواع میوهها، کیوی حاوی بیش از 17 ویتامین و مواد معدنی ضروری است. علاوه بر این، کیوی سطوح بسیار بالایی از آنتی اکسیدانهای ویتامین C و همچنین سایر مواد مغذی کلیدی مانند فیبر و پتاسیم را دارا است. به همین دلیل، کیوی به عنوان یکی از خوشمزهترین و مغذیترین میوههای مناسب برای مادران و نوزادان شناخته میشود.
کیوی میتواند به دو صورت ترش یا شیرین مصرف شود و هر دو طعم دلچسبی دارند. کیوی سبز یا نوع ترش آن، طعمی تازه و طراوت بخش دارد، در حالی که کیوی شیرین که ممکن است زرد و آبدار باشد، دارای شیرینی فوقالعادهای است که واقعاً توجه شما را به خود جلب میکند. توصیه میشود هر دو نوع را تهیه کنید، زیرا هرگز نمیدانید در دوران بارداری در حال و هوای چه چیزی قرار خواهید گرفت.
سالاد کیوی
میتوانید مصرف کیوی در دوران بارداری را به صورت سالاد نیز انجام دهید. سالادهای تابستانی بسیار خوشمزه وجود دارند که با استفاده از کیوی تهیه میشوند و میتوانید آنها را امتحان کنید. این نوع سالادها برای خوردن در زمان افزایش دما بسیار عالی هستند. چرا امتحان نکنید که سالاد مدیترانهای با کیوی را تهیه کنید؟ این سالاد ترکیبی از عدس، اسفناج و کدو سبز است که با اضافه کردن کیوی، ترکیبی رنگارنگ و بسیار خوشمزه ایجاد میکند. بعضی از افراد از کیوی ترش و بعضی دیگر از کیوی شیرین در این سالاد استفاده میکنند. در هر صورت، این سالاد با هر دو نوع کیوی، لذیذ، مغذی و خوشمزه میشود.
نظرات کاربران