0

شروع اولین عادت ماهانه و قاعدگی پس از زایمان

اولین پریود بعد بارداری
بازدید 232

شیردهی به نوزاد نقش بسیار مهمی در شروع قاعدگی مادران پس از زایمان دارد. با این حال، بدن و شرایط هر زنی با یکدیگر تفاوت دارند، بنابراین هیچ روش قطعی برای پیش‌بینی زمان دقیق شروع اولین قاعدگی بعد از زایمان وجود ندارد. اگر شما نمی‌دانید وضعیت خودتان چگونه است و می‌خواهید اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه داشته باشید، مشورت با پزشکتان می‌تواند مفید باشد تا مطمئن شوید که وضعیت شما چگونه پیش می‌رود. در این مقاله، می‌توانید با محاسبات تقریبی، با زمان تقریبی شروع اولین قاعدگی پس از زایمان برای مادران شیرده و غیرشیرده آشنا شوید.

اولین پریود مادران شیرده و غیرشیرده بعد از زایمان

شروع قاعدگی در مادران شیرده و غیرشیرده اختلافاتی با یکدیگر دارد. عادت‌های قاعدگی اولین بار زنان پس از زایمان به طور معمول در این شکل‌ها بیان می‌شود:

زمان شروع پریود در مادران شیرده

یکی از وقایعی که در دوران شیردهی اتفاق می‌افتد، تأخیر در شروع قاعدگی مادران است. اگر نوزاد شما تنها با شیر شما شب و روز تغذیه می‌شود، ممکن است طول بکشد تا پریود شما شروع شود و علائم قاعدگی را تجربه کنید، حتی تا شش ماه یا بیشتر پس از تاریخ زایمان. اما اگر شما در کنار شیر مادر، باید از شیر خشک به عنوان مکمل غذایی برای نوزاد استفاده کنید، احتمالاً قاعدگی شما زودتر از شش ماه شروع خواهد شد.

باید توجه داشت که تأثیرات شیردهی بر شروع قاعدگی زنان پس از زایمان بسیار متنوع است. برخی زنان که نوزاد خود را تنها از سینه خود تغذیه می‌دهند و شب و روز شیر می‌دهند، ممکن است یک ماه پس از زایمان شروع قاعدگی کنند، در حالی که دیگران که در کنار شیر مادر، از شیر خشک نیز به فرزندشان می‌دهند، ممکن است تا ماه‌ها پس از زایمان قاعدگی نکنند.

زمان شروع پریود در مادران غیرشیرده

اگر فقط از شیر خشک برای تغذیه نوزادتان استفاده می‌کنید، احتمالاً قاعدگی شما بین یک تا سه ماه پس از زایمان شروع می‌شود. اگر پس از سه ماه همچنان قاعدگی شروع نشده است، مناسب است این موضوع را با پزشک خود مطرح کنید.

هنگام شروع قاعدگی اولین بار پس از زایمان، نگرانی نکنید اگر میزان خونریزی شما بیشتر یا کمتر از دوران بارداری قبلی است. همچنین، در ابتدا ممکن است فواصل قاعدگی نامنظم باشد. اگر پس از چند ماه قاعدگی منظم نشده است یا پس از دو یا سه دوره، خونریزی بسیار شدید و متوالی را تجربه می‌کنید، به طور مثال هر ساعت نوار بهداشتی شما کاملاً خیس می‌شود، این مسئله را با پزشک خود مطرح کنید تا در صورت لزوم مشکلات هورمونی یا رحمی شما تحت بررسی قرار بگیرد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *