0

احتمال باردار شدن پس از معکوس کردن جراحی عقیم‌سازی چقدر است؟

احتمال بارداری
بازدید 197

معکوس کردن عمل از صورت عقیمی مردان، نتایج موفقیت بیشتری به همراه دارد. اگر فاصله‌ی زمانی بین عمل وازکتومی و عمل معکوس‌سازی کمتر از سه سال باشد، احتمال بارداری زن در حدود ۷۶ درصد قرار می‌گیرد. اما اگر فاصله‌ی زمانی بین این دو عمل پنج سال باشد، نرخ بارداری بین ۵۰ تا ۷۵ درصد است. همچنین، هرچقدر فاصله‌ی زمانی بین وازکتومی و عمل معکوس‌سازی آن بیشتر باشد، احتمال بارداری کاهش می‌یابد.

زنانی که عقیم‌شده‌اند و قصد دارند عمل معکوس‌سازی را انجام دهند، با کمی سختی بیشتری در مسیر بارداری روبه‌رو می‌شوند. نرخ تجمعی بارداری، به عبارتی درصد زنانی که در نهایت موفق به بارداری می‌شوند، پس از انجام عمل توبکتومی معکوس، در بازه‌ی ۳۰ تا ۹۰ درصد متغیر است. یکی از عوامل مهم در این روند، سن زنان است. زنان جوان‌تر از ۳۷ سال نسبت به زنانی که سنشان ۳۷ سال یا بالاتر است، احتمال بیشتری برای بارداری دارند.

عوامل دیگری که بر احتمال بارداری زنان تأثیر می‌گذارند، شامل موارد زیر می‌شوند: تکنیک مورد استفاده برای انجام عمل معکوس‌سازی، تجربه بارداری قبلی، کیفیت اسپرم در مردان و نوع عمل توبکتومی یا به عبارتی بستن لوله‌های رحمی.

اگر عمل عقیم‌سازی اولیه با استفاده از یک حلقهٔ فالوپ، نوار سیلاستیک یا گیرة فلزی انجام شده باشد و نه انعقاد الکتریکی که ممکن است آسیب بیشتری به لوله‌های رحمی وارد کند، احتمال بارداری بیشتر است. هرچند گزارش‌هایی از بارداری پس از معکوس‌سازی روش عقیم‌سازی اشور، که یک روش غیرجراحی است و در آن فنرهایی وارد لوله‌های رحم می‌شوند، وجود دارد، اما داده‌ها محدود است.

زمانی که یک زن پس از معکوس‌سازی باردار می‌شود، به عواملی مانند وجود بیماری‌های لگنی مانند آندومتریوز یا التهاب لگن و همچنین فراوانی آمیزش جنسی که دارد، بستگی دارد.

همچنین، لقاح خارج رحمی که لوله‌های رحم را دور می‌زند، یک جایگزین برای معکوس کردن عقیم‌سازی است. در هر دوره درمان، لقاح خارج رحمی نرخ بارداری بالاتری برای زنان عقیم ارائه می‌دهد، اما نرخ تجمعی بارداری ممکن است برای برخی از زنان نسبت به معکوس کردن عقیم‌سازی بیشتر باشد. همچنین، نرخ بارداری پس از لقاح خارج رحمی حدود ۲ درصد است، در حالی که این نرخ پس از معکوس کردن عقیم‌سازی بین ۲ تا ۱۰ درصد است. قبل از تصمیم‌گیری، باید این دو گزینه را با کمک پزشک خود به طور کامل مورد بررسی قرار دهید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *